Aeolos Wind Turbine Company

Youtube
.

Aeolos-H 300W/400W/500W - Turbine eoliene pentru lămpile stradale

Turbina eoliană Aeolos-H 500W este o turbină eoliană de dimensiuni mici care se instalează ușor și nu necesită întreținere, fiind prevăzută cu un generator magnet permanent. Turbina eoliană Aeolos-H 500w poate încărca bancul de acumulatori de 24v și să-l aducă la 120v sau 230v după invertor.

Sute de turbine Aeolos 300W și 500W au fost instalate pentru lămpile stradale eoliene și solare în China, Japonia, România, Brazilia și Spania. Le puteți vedea la rubrica despre instalații și în Centrul Video.

Mai multe turbine eoliene axe orizontale


Aeolos-H 1kW/2kW - Turbine eoliene pentru locuințe

Turbina eoliană Aeolos-H 1kw și 2kw este un generator cu coadă care se instalează ușor și e fiabil. Prima instalație de 1kw a fost făcută în 1986 în Danemarca ca aplicație neconectată la rețeaua electrică pentru alimentarea cu energie a locuințelor. Tensiunea curentului continuu poate fi de 48v pentru acumulator și de 200V pentru rețea pe invertor.

Ca turbină eoliană rezidențială, aceasta a fost în principiu utilizată pentru alimentarea cu energie a locuințelor, vapoarelor și micilor ferme în Grecia, Chile, Iordania, Franța, Turcia, Italia, Australia și Africa de Sud. Mai multe informații găsiți la rubrica despre instalații și în Centrul Video.Aeolos-H 3kW/5kW/10kW - Turbină eoliană mică

Turbina eoliană de 5kw și 10kw este concepția actualizată cu generator RPM scăzut și sistem de control PLC. Este mai fiabilă și asigură o energie anuală mai mare decât turbina eoliană tradițională cu coadă. Turbina eoliană Aeolos are un mecanism de manevrare a vântului, triplă protecție cu frână electronică și hidraulică. Opțional, monitor și control de la distanță pentru turbinele eoliene de 3kw, 5kw și 10kw.

În ultimii 10 ani au fost instalate sute de turbine eoliene în parcuri, supermarket-uri, ferme, pe insule, stații de telecomunicații și pe mare. Turnul Aeolos de 12m și 18m încastrat - ridicare hidraulică - este disponibil pentru aceste turbine eoliene, el reducând costurile instalației și întreținerii.Aeolos-H 20kW/30kW/50kW/60kW/100kW- Turbine eoliene domestice

Turbina eoliană Aeolos-H 20kw, 30kw, 50kw, 60kw, 100kw este prevăzută cu un generator tri-fazic, fără cutie de viteze sau dispozitiv de rapel. Este mai fiabil și mai eficient decât generatorul de inducție cu cutie de viteze sau rapel. Turbina eoliană este controlată de PLC cu ecran tactil. Există mecanismul de manevrare a vântului, sistemul de modulare a lărgimii impulsurilor și sisteme de protecție cu frână hidraulică.

Se poate opta pentru monitorizare de la distanță. Puteți accesa panoul de control al turbinei eoliene de oriunde pe Intenet. Turbinele eoliene Aeolos oferă clienților soluții pentru rețelele de energie eoliană. Acestea au fost în mare măsură aplicate în ferme eoliene mici, colegii, spitale și alte proiecte comerciale.