Aeolos Wind Turbine Company

Youtube

Bine ați venit la turbina eoliană Aeolos


Aeolos este un mic producător mondial de elită a turbinelor eoliene. Firma a luat ființă în Danemarca în 1986. După 20 de ani de dezvoltare, echipa de ingineri de la Aeolos a putut furniza diferite soluții despre energia eoliană clienților săi. Aeolos a deținut 7 brevete pentru generator eolian, sisteme de control, proiectare pală și invertor. Ne-am construit o reputație internațională în mica industrie a turbinelor eoliene.

În prezent, produsele noastre includ turbine eoliene cu ax orizontal de la 500w la 100kw și turbine eoliene de la 300w la 10kw. Acestea au fost îndeosebi utilizate în case particulare, ferme, sate, școli și mici ferme eoliene. Turbinele eoliene Aeolos se produc în SUA, Canada, Marea Britanie, Italia, Spania, Danemarca, Germania, Franța, Olanda, Australia, Argentina, Rusia, Brazilia, Africa de Sud, Mozambic și în peste alte 60 de țări și regiuni. Ne străduim să furnizăm pretutindeni un sistem de energie eoliană mai eficient și sigur.

Caracteristici tehnice

• Randament ridicat: Atât turbinele eoliene cu axuri orizontale cât și cele verticale optează pentru generatorul cu randament ridicat. Randmentul generatorilor noștri eolieni este mai mare de 96%, mult mai ridicat decât generatorii tradiționali.

• Mai fiabil: Aeolos utilizează un generator cu mecanism fără cutie de viteze. Toți rulmenții sunt de tip SKF și NSK. Concepția mecanică simplă face sistemul mai fiabil, necesitând mai puțină întreținere.

• Mai multă protecție: Turbinele noastre eoliene oferă protecție dublă sau triplă împotriva vânturilor foarte puternice, supratensiunilor, penelor de curent și tuturor celorlalte defecțiuni ale turbinelor eoliene.

 

Prețuri turbine eoliene


Turbinele eoliene Aeolos cu ax vertical au fost proiectate să fie silențioase, eficiente și capabile să pornească la viteze mici ale vântului.
Sunt adecvate pentru instalații pe acoperișul caselor și cele urbane. Turbinele Aeolos-V eoliene cu ax vertical de 300w, 1000w, 2000w, 3000w și 5000w pot îndeplini necesitățile energiei electrice la case, școli și utilități urbane.


Tot mai multe locuințe și ferme aleg energia eoliană pentru reducerea prețului la consumul electric. În ultimii 20 de ani, au fost instalate turbine eoliene Aeolos-H de 3kw, 5kw și 10kw în peste 1000 de locuințe și ferme. Energia eoliană este utilă pentru consumul zilnic de lumini, TV și chiar pentru unele motoare și pompe.


Unele proiecte de afaceri sau comerciale necesită, de regulă, modelele mai mari de turbine eoliene cum ar fi de 20kw, 30kw, 50kw, 60kw ori 100kw pentru a alimenta rețeaua sau să încarce bancul mare de acumulatori. Turbinele eoliene Aeolos au fost instalate în mare număr în parcările auto, supermarket-uri, firme mici și stații de telecomunocații.