Aeolos Wind Turbine Company

Youtube
.

Aeolos- V 300W/600W/1000W - Aplicație neconectată în rețea

Turbina eoliană cu ax vertical Aeolos este o turbină eoliană verticală, silențioasă, fiabilă și cu viteză de pornire joasă. Utilizăm un generator tri-fazic cu rotor cu o viteză de pornire de 1,5m/s. Poate fi folosit pentru bancul de acumulatori de 24 sau 48v cu panouri solare pentru a forma un sistem hibrid. Au fost în mare măsură aplicate la lămpi stradale, în școli, supermarket-uri, locuințe și turnuri de comunicație.Aeolos-V 2kw/3kw/5kw - Aplicație conectată sau nu la rețea

Turbinele eoliene Aeolos-V 2kw/3kw/5kw au atât aplicații conectate cât și neconectate la rețea. Pentru cele conectate, ele pot încărca bancuri de acumulatori de 48 sau 96V în locuințe, cătune, școli, pe insule și altele. În ceea ce privește conexiunile, pot ajunge la rețeaua națională 220V, 50Hz cu grila Solis pe invertorul de vânt.
•Siguranță :

Elicele din aliaj de aluminiu folosesc o concepție aerodinamică care limitează viteza maximă de rotație cu 320 r/min, chiar dacă viteza vântului este de 25m/s sau 30 m/s. Este mai sigură și mai fiabilă decât turbina eoliană tradițională cu ax vertical. Frâna electronică și cea mecanică se utilizează împotriva furtunilor de vânt, precum și în alte scopuri.

•Randament :

Randamentul turbinei eoliene depinde de viteza de pornire a vântului, viteza maximă a vântului și randamentulgeneratorului. Turbina eoliană oferită de noi poate porni la 1.5m/s, are puterea la invertor de 2,5m/s și ajunge la puterea maximă de 10m/s. Energia anuală este cu 40% mai mare decât la turbina eoliană cu viteza mai mică de 3.5m/s ori 4.5m/s.

•Fiabilitate :

Elicele turbinelor eoliene ale firmei noastre sunt produse din aliaj de aluminiu de calitate superioară și durează 20 ani. Toate componentele au fost supuse unui tratament deosebit anti-coroziune. Nu există cutie de viteze și mecanisme de ajustare care pot ceda ușor. Prin urmare, clienții trebuie doar să aplice o întreținere minimală pe an.

•Nivelul zgomotului:

Turbina eoliană cu ax vertical Aeolos are un nivel de zgomot redus. Nu se poate auzi de la 20m depărtare. Zgomotul mediu e mai mic de 45db (A) la viteza eoliană de 8m/s. Este adecvată instalării pe acoperișuri la școli, supermarket-uri sau în alte zone urbane.


mai multe Turbine eoliene verticale cu axe