Aeolos Wind Turbine Company

Youtube
Aeolos-H 300W/500W - Vindkraftverk För Gatubelysning

Aeolos-H 500W vindkraftverk är enkla och lätta att installera och underhållsfria små vindkraftverk med permanent magnetgenerator. Aeolos-H 500W vindkraftverk kan ladda en 24V-batteribank och ge antingen 120V eller 230V uteffekt efter omformning.

Det installerades hundratals Aeolos 300W och 500W vindkraftverk för vind- och solkraftsdriven hybridgatubelysning i Kina, Japan, Rumänien, Brasilien och Spanien. Du kan se dem från vårt installations- och videocenter.

Aeolos-H 1kW/2kW - Vindkraftverk För Villor

Aeolos-H 1kW och 2kW vindkraftverk är lättinstallerade och pålitliga vindkraftverk med anor. Den första installationen gjordes i 1986 i Danmark som en icke nätansluten applikation för strömförsörjning till villa. DC-laddningsspänningen kan vara 48V för batteri, eller DC-200V för nätansluten omformare.

Som ett bostadsvindkraftverk användes det huvudsakligen för strömförsörjning av villor, båtar och små jordbruk i Grekland, Chile, Jordanien, Frankrike, Turkiet, Italien, Australien och Sydafrika. Du kan erhålla ytterligare information från vårt installations- och videocenter.


Aeolos-H 3kW/5kW/10kW - Litet vindkraftverk

5kW och 10kW-vindkraftverk har den uppdaterade designen med lågvarvsgenerator och programmerbara kontrollsystem. De är pålitliga och har ett större årligt effektuttag än traditionella vindkraftverk. Aeolos vindkraftverk har vridmomentskontroll, elektronisk broms och hydraulisk broms med trippelt säkerhetsskydd. Fjärransluten bildskärm med kontrollsystem är tillvalskonfiguration för både 3kW, 5kW och 10kW-vindkraftverk.
Hundratals vindkraftverk har installerats i parker, på stormarknader, gårdar, öar, i telekomstationer och vid kusten under de gångna 10 åren. Aeolos 12m och 18m hydrauliska lyftkranar finns tillgängliga för dessa vindkraftverk och de reducerar både installations- och underhållskostnaden.Aeolos-H 20kW/30kW/50kW - Vindkraftverk för hushåll

Aeolos-H 20kW, 30kW och 50kW-vindkraftverk använder en trefas direktdriven generator, men ingen växellåda eller förstärkningsanordning. Detta är mer pålitligt och effektivt än med induktionsgenerator med växellåda, eller förstärkare. Vindkraftverket kontrolleras genom programmerbara kontrollsystem med pekskärm. Det finns vridmomentskontroll, pulsbreddsmodulerande laddningsskyddssystem och hydrauliskt bromsskyddssystem.

Fjärrövervakning är en tillvalskonfiguration. Du kan ha tillgång till vindkraftsverkets kontrollpanel var som helst genom internet. Aeolos vindkraftverk erbjuder en nätansluten och en icke nätansluten vindkraftslösning till sina kunder. De har använts i stor utsträckning inom småskalig vindkraft, skolor, sjukhus och andra kommersiella projekt.