Aeolos Wind Turbine Company

Youtube
.

Aeolos-H 300w/500w - Vindmøller til Gadelys

Aeolos-H 500W vindmølle er enkel og nem at installere, vedligeholdelsesfri og med en permanent magnet generator. Aeolos-H 500w vindmølle kan lade en 24v batteri bank op og kan producere 120V eller 230V efter omformeren.

Der er hundredvis af Aeolos 300W og 500W vindmøller installerede med vind & sol hybridsystem til gadelygter i Kina, Japan, Rumænien, Brasilien og Spanien. Du kan se dem på vores installations og video center.

Aeolos-H 1kw/2KW - Vindmøller til hjemmet

Aeolos-H 1kw og 2kw vindmøller er de let installerede og pålidelige vindmøller med hale. Den første 1kw installation blev foretaget i Danmark i 1986, som et offshore program til hjemmets strømforsyning. DCs opladningsspænding kan klare 48v for batteri eller DC 200V til net med omformer.
Som en bolig vindmølle, blev de hovedsagligt brugt til private hjem, både og små landbrugs strømforsyning i Grækenland, Chile, Jordan, Frankrig, Tyrkiet, Italien, Australien og Sydafrika. Du kan få mere information fra vores installations og video center.

Aeolos-H 3kw/5kw/10KW - Små vindmøller

5kw og 10kw vindmøller er det opdaterede design med lav RPM generator og PLC styring. De er mere pålidelige og har en højre årlig effekt end de traditionelle vindmøller med hale. Aeolos vindmøller har giringskontrol, elektronisk brems og hydrauliske bremsesystemer med tredobbelt sikkerheds beskyttelse. Fjernovervågning og styring er en valgfri konfiguration for 3kw, 5kw og10kw vindmøller.
Hundredvis av vindmøller er blevet installerede i parker, supermarkeder, på landbrug, øer ved telefonselskaber og på strander de seneste 10 år. Aeolos 12m og 18m hydrauliske kraner er tilgængelige for disse vindmøller, det vil reducere omkostningerne til installation og vedligeholdelse.

Aeolos-H 20KW/30KW/50KW- Indenlandske vindmøller

Aeolos-H 20kw, 30kw, 50kw vindmøller bruger en tre faset direkte drevet generator, ingen gearkasse eller booster. De er mere pålidelige og effektivere end induktionsgeneratorer med gearkasse eller booster. Vindmøllerne styres via en PLC styreenhed med touch screen. Der er giringskontol, PWM ladning system og hydrauliske bremse sikrings systemer.

Fjernovervågning er en valgfri konfiguration. Du kan få adgang til vindmøllens kontrolpanel overalt via nettet. Aeolos vindmøller leverer vindkraftsløsninger til kunder via nettet både onshore og offshore. De er meget udbredt i små vindmølleparker, skoler, hospitaler og andre erhvervsprojekter.