Aeolos Wind Turbine Company

Youtube
.Aeolos- V 300W/ 600W/1000W - Off-shore program
Aeolos vertikale vindmøller bruger en lav vindhastighed ved opstart, de er stille, sikre og pålidelige. Vi bruger en udvendig trefaset rotor generator, som har brug for en vindhastighed på 1.5m/s ved opstart. De kan bruges til en 24v eller en 48v batteribank til solpaneler med hybridsystem. De er i stort omfang brugt til gadebelysninger, skoler, supermarkeder, private hjem og telefonmaster. Aeolos-V 1kw kan også bruges til onshore med en SMA Windy Boy 1100LV omformer.Aeolos-V 2kw/3kw/5kw - Onshore/Offshore Programmer
Aeolos-V 2kw/3kw/5kw vindmøller er både on og offshore. Med offshore programmet kan de lade 48V eller 96V batteribanker op i private hjem, små byer, skoler, øer eller anden strømforsyning. Med onshore programmet kan de forbindes til det indenlandske elnet på 120V, 60hz eller 230V, 50hz med Power One Aurora omformeren eller SMA Windy Boy omformeren.

• Sikkerhed:

Vores aluminiums legerede vinger har en speciel aerodynamisk design som begrænser den maksimale rotatationshastighed til 320rpm selv da vindhastigheden er på 25m/s eller 30m/s. Den er mere sikker og pålidelig end traditionelle vertikale vindmøller. Både elektroniske og mekaniske bremser er tilgængelige for at kunne stoppe vindmøllen, ved tilfælde af storm, vedligeholdelse eller andre ting.

• Effektivitet:

Effektiviteten hos vindmøllen afhænger av vindhastigheden ved opstart, vurderet vindhastighed og generatorens effektivitet. Vores vertikale vindmøller kan starte op ved en vindhastighed på 1.5m/s (3.4mph), med en udgangseffekt på omformeren på 2.5m/s og nå den nominelle effekt ved 10m/s (22.3mph). Den årlige energiproduktion er 40 % større end ved vindmøller som har brug for en vindhastighed på 3.5m/s eller 4.5m/s ved opstart.

• Pålidelighed:

Vores vindmølle vinger og rammer har en aluminium legering i høj kvalitet som giver en levetid på 20 år. Alle dele har endvidere også en anti rust behandling også den i en meget høj kvalitet. Der er ingen gearkasse eller mekanik som er følsomme overfor svigt Så kunderne har meget lidt vedligeholdelse arbejde hvert år.

• Lav Støj:

Aeolos vertikale vindmøller har et lavt støjniveau. De kan ikke høres fra 20m afstand. Det gennemsnitlige støjniveau er lavere end 45dB (A) ved en vindhastighed på 8m/s. De er meget velegnet for montering på tag, på for eksempel skoler, supermarkeder, parker og andre byområder.